Het idee

Hoe fijn is het als je iets waar je je voor schaamt opbiecht en de ander lacht je niet uit, rent niet hard weg, maar zegt 'o god dat heb ik ook'?
Achterkomen dat je niet de enige bent die in zijn neus peutert (en het vervolgens op eet) en dat je niet de enige bent die gewoon niet van gebakken banaan houdt. Maar ook, weten dat je niet de enige bent die bang is in het donker, en dat je niet de enige bent die 4 jaar een studie heeft gedaan om vervolgens geen idee te hebben wat je nu wil doen.

Ik vind dat fijn. Het idee van niet de enige zijn. Schaamte delen in plaats van stil houden. Gedeelte smart is halve smart enzo. Nu hopen dat ik hierin niet de enige ben.

Post Secret is een grote inspiratiebron voor me geweest. Op de site kwam ik soms geheimen tegen waarvan ik dacht: maar dat heb ik ook! De opluchting die ik er uithaalde niet de enige te zijn hoop ik met dit project ook anderen te kunnen laten voelen.

Ok. Help aub.
Maar ik kan dit niet alleen. Hoewel ik genoeg gĂȘnante verhalen en dingen heb waarvan ik hoop dat ik niet de enige ben, heb ik ook andere mensen nodig. Angsten, onzekerheden, schaamtevolle gebeurtenissen en hilarische scheten op verkeerde momenten kunnen via het contactformulier ingezonden worden. Wil je anoniem blijven vul dan niet je echte naam en emailadres in.

Positiviteit bitches
Er kunnen geen reacties geplaatst worden. Een bewuste keuze omdat ik wil dat er niet negatief gereageerd kan worden op iemand die zich kwetsbaar opstelt. Ik wil het zo makkelijk en veilig maken om je angsten te delen.